top of page

TEXTILE - WHOLESALE

Materiale textile cu imprimeuri de poveste, din bumbac cu certificari internationale de calitate sau din materiale vesatile.

Potrivite pentru ateliere de croitorie mari si mici.

Textile

Distribuim engros materiale textile importate din Franta, Germania, Olanda, Belgia:: muselina,  bumbac, amestec de bumbac cu elastan (Jersey), diverse tipuri de Minky,  materiale deco din bumbac sau in, vascoza. Domeniile principale de utilizare a textilelor sunt: productia de articole pentru bebelusi si copii, decoratiuni si mobilier pentru interior si exterior, hobby si craft, lumea animalelor.

Toate materialele textile sunt testate si aprobate OEKO-TEX Standard 100 - cea mai inalta certificare pentru materialele textile (esentiale pentru articolele de bebelusi si copii). Materialele textile sunt deasemenea conforme cu Reglementarea Europeana REACH privitoare la bunastarea oamenilor si a mediului inconjurator.

Materialele textile pot fi achizitionate la comanda in role de 10 sau 20 ml (in functie de tipul materialului) si se adreseaza atelierelor de croitorie si fabricilor de profil.

Pentru imagini, oferte de pret, termeni si conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@buva-boutique.com.

bottom of page