TEXTILE - WHOLESALE

Materiale textile cu imprimeuri de poveste, din bumbac cu certificari internationale de calitate sau din materiale vesatile.

Potrivite pentru ateliere de croitorie mari si mici.

 

Compania Domotex SAS creaza si distribuie in Franta si in intreaga lume de mai bine de 40 de ani diverse tipuri de materiale textile imprimate. Domeniile principale de utilizare a textilelor sunt: productia de articole pentru bebelusi si copii, decoratiuni si mobilier pentru interior si exterior, hobby si craft, lumea animalelor.

Sanatatea este foarte importanta pentru compania Domotex SAS. Toate materialele textile sunt testate si aprobate OEKO-TEX Standard 100 - cea mai inalta certificare pentru materialele textile (esentiale pentru articolele de bebelusi si copii). Materialele textile sunt deasemenea conforme cu Reglementarea Europeana REACH privitoare la bunastarea oamenilor si a mediului inconjurator.

Va invitam sa descoperiti minunata lume Le Tissu by Domotex!

Materialele textile pot fi achizitionate la comanda in role de 20 ml (iar acolo unde specificat, si in placi de 10 ml) si se adreseaza atelierelor de croitorie si fabricilor de profil.

Pentru oferte de pret, termeni si conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@buva-boutique.com sau telefonic la numarul 0744 655 774.

SEDIU SOCIAL

Str. Theodor D. Sperantia nr. 130

Sector 3, Bucuresti

0744 655 774

office@buva-boutique.com

PUNCT DE LUCRU/ ATELIER

Str. Mecet nr. 47B

Sector 2, Bucuresti

0744 655 774

office@buva-boutique.com

UTILE
ABONARE NEWSLETTER
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 by Buva Boutique& Photo | All Rights Reserved

0