top of page

Cadouri, cadouri...

Actualizată în: 14 aug. 2020


Long time, no see :)

Astazi am inaugurat un nou concept, o selectie de articole in combinatii potrivite pentru nou-nascuti si bebelusi in primele luni de viata, asezate de noi cu grija in cutii de cadou.

Am pornit de la intrebarile unui tanar aflat in situatia de la alege un cadou pentru o familie in care sosea cel de-al treilea copil :)

Grea alegere, parintii aveau lucrusoare si expertiza de la primii doi copii, probabil cu totii am trecut candva printr-o situatie asemanatoare :)

Am contorizat apoi si alte cereri de a propune cadouri cu articole pentru bebelusi, gata pregatite pentru a fi oferite.

Ne-au bucurat toate si si ne-au mobilizat!

Am pornit cu prima colectie de cadouri, selectate din articole produse sau importate de noi:

- un set de museline din bumbac 100%, utile 24/24, ca paturica sau asezate sub bebelus, pentru fata, manute sau pe umarul parintelui dupa o masa copioasa a bebelusului :)

- un set de 2 caciulite pentru 0-2 luni, cu circumferinta de 34 cm si cu posibilitatea de extensie blanda, fara a presa capul copilului, de pana la 38 cm, din Jersey premium 96% bumbac si 4% elastan

- un set de 2 bandana/bavete pentru 6-24 luni, 30x 30x 42 cm, potrivite pentru perioada eruptiei dentare sau ca accesoriu sic, confectionate din acelasi Jersey moale si placut la atingere.

Muselina este importata din Franta, iar caciulitele si bandana sunt confectionate de noi din Jersey premium fabricat si imprimat in Franta.

Lucram la a extinde gama de seturi cadou, atat pentru primele luni de viata cat si pentru primii ani de viata ai copiilor. Le vom expune cu mandrie pe site si pe pagina noastra de socializare de pe Facebook, pentru a le face cunoscute.

Ne dorim sa fie cadourile mult cautate, apreciate de cei ce le ofera si de micii beneficiari care le primesc!

Va invitam sa vedeti intreaga combinatie de culori si modele!

Cu drag,

Liliana

200 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page