top of page

Despre materiale textile, cu bucurie de copil in ochi

Actualizată în: 14 aug. 2020



Cand viata iti ofera cel mai frumos dar din lume, timpul petrecut alaturi de puiul de om devine o perioada de dezvoltare interioara si de descoperire a unor calitati nestiute pana atunci!

Nu e doar povestea mea, ci a multor mamici care au dorit sa isi foloseasca creativitatea facand lucrusoare pentru bebelus in concediul de maternitate - paturici sau pernite decorative, jucarii, lenjerii sau perdelute pentru patut, hainute si accesorii... iar lista este sigur mai lunga :)

Dar cum maternitatea nu este o conditie obligatorie pentru creativitate, postarea noastra este dedicata tuturor iubitoarelor de materiale textile, de frumos si de handmade.

Despre materiale textile as povesti oricand cu bucurie de copil in ochii! Textura lor, izul fin de bumbac, imprimeurile inocente, flash-uri cu lucrurile frumoase ce pot fi facute din ele - toate sunt pasiune pura.

Intr-o zi, gandul de a imparti aceeasi pasiune cu iubitoarele de frumos s-a insinuat discret in mintea mea... si nu mi-a mai dat pace :)

Din dragoste pentru ele si pentru copii, de cateva luni rafinam pentru a face acest gand realizabil - pic cu pic detaliile s-au adunat, iar de astazi putem sa le aducem in fata Dumneavoastra.

Din aceasta primavara am devenit distribuitori de materiale textile produse in Franta.

Despre ce este vorba?

Despre materiale textile cu imprimeuri de poveste, cu un design delicat sau plin de veselie si culoare, fabricate din bumbac 100%, latime 150 cm, greutate 115 g/mp, cu Certificat OEKO-TEX Standard 100 si conforme cu Regulamentul REACH, produse in Franta.

Toate materialele textile din stoc vor fi disponibile pe site-ul nostru si vor putea fi achizitionate in unitati de 50 cm - doua sau mai multe unitati vor fi livrate in bucata continua de material.

O parte din ele poate va sunt deja cunoscute: sunt seturile de cearceafuri pentru patut, prezente pe site inca din toamna/iarna trecute.

O alta parte va asteapta cuminti sa le descoperiti, dar sunt si materiale ce nu au avut inca parte de o sedinta foto si urmeaza sa apara pe site in zilele si saptamanile urmatoare.

Ne-am bucura sa vedem si sa promovam realizarile Dumneavoastra din aceste materiale textile, daca ne permiteti - suntem siguri ca vor fi sursa de inspiratie si pentru alte creatoare de frumos!

Va invitam sa vizitati pagina noastra www.buva-boutique.com/textile-retail si va uram inspiratie in tot ceea ce va propuneti!

Cu drag,

L.

432 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page