top of page
PREVEDERI GENERALE

Termenii si conditiile generale se vor aplica vanzarilor de produse de catre SC BUVA BOUTIQUE & PHOTO SRL prin intermediul magazinului online www.buva-boutique.com.

 

Cumparator – persoana fizica, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

 

Vanzator - societatea comerciala BUVA BOUTIQUE & PHOTO SRL, avand sediul social in Strada Theodor D. Sperantia nr. 130, bl. 78, sc. A, Ap. 25, Sector 3, Bucuresti si punctul de lucru situat in Strada Mecet nr. 47B, Sector 2, Bucuresti.

 

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.

 

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.buva-boutique.com, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

 

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

COMANDA

Comanda produselor se poate face online, urmand pasii indicati in site-ul nostru. Cosul de cumparaturi este situat in partea din dreapta-sus a paginii noastre. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de Dumneavostra unde aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau renunta la un produs/produsele din cos. Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi faceti click pe butonul "Finalizeaza Comanda".

      eG I F T  C a r d

Cum se poate achozitiona un eGIFT Card (card cadou)


In bara de meniu din partea de sus a sitului se poate vizualiza pagina eGIFT Card. Accesand aceasta pagina, se selecteaza o suma, se introduc detaliile destinatarului si mesajul personalizat iar prin apasarea butonului 'Cumpara' se ajunge in pagina de finalizare a oomenzii pentru verificarea si plata eGIFT Card-ului.

 

VA RUGAM SA AVETI IN VEDERE FAPTUL CA EGIFT CARD-UL POATE FI ACHITAT DOAR PRIN PLATA CU CARD BANCAR SI NU PRIN PLATA IN SISTEM RAMBURS..

După finalizarea plații, veti primi confirmarea despre achizitie printr-un e-mail.

.
Destinatarul cardului cadou primește de asemenea un e-mail cu informatiile relevante: suma cardului cadou, numele expeditorului (numele Dumneavoastra), precum si mesajul personalizat. Fiecare eGIFT Card are un cod unic, iar acesta apare in e-mail-ul destinatarului, pentru utilizare.


Cum valorifică destinatarul eGIFT Card-ul


Pentru a valorifica cardul cadou, destinatarul alege articolele dorite din magazinul nostru si le adauga in cos. In procesul de finalizarea a comenzii, la pasul 3 'Plata', selecteaza optiunea 'Valorificati un card cadou' și introduce codul unic al cardului cadou.
Dacă valoarea oomenzii este mai mare decât valoarea cardului cadou, costul rămas se poate achita folosind metodele de plată afisate: Carduri de credit/debit sau Numerar la livrare.

LIVRARE

 

Livrarea se efectueaza pe teritoriul Romaniei in maxim 72 de ore de la confirmarea pe e-mail a comenzii pentru produsele aflate in stoc. Pentru produsele disponibile la comanda, livrarea se va efectua in termen de 72 ore de la notificarea pe e-mail a finalizarii comenzii.

 

Costuri de livrare:

 

  • 19 lei (ramburs si TVA incluse) prin curier rapid, pentru comenzi cu valoare de pana la 350 RON *

  • Gratuit prin curier rapid, pentru comenzi a caror valoare depaseste 350 RON *

 

* Pentru livrari in localitatile care se afla in reteaua de acoperire a companiei de curierat Urgent Cragus. In cazul in care destinatia comenzii se afla in afara retelei, va rugam sa ne contactati telefonic (la numarul de telefon 0744655774) sau pe e-mail (la adresa office@buva-boutique.com) pentru a va oferi o cotatie cu privire la costurile suplimentare de transport inainte de procesarea comenzii.

FACTURARE SI PLATA

 

 

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate în Comanda. Vânzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia în vigoare.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul îsi exprima acordul sa primeasca facturile în format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata în Comanda. Factura in original se regaseste in interiorul coletului cu produsele comandate, expediat catre Cumparator. 

 

Modalitati de plata:

 

  • online, cu card bancar. Tranzactia va fi procesata de catre procesatorul Stripe care ofera un nivel ridicat de securitate in conformitate cu standardele internationale, si garanteaza confidentialitatea datelor introduse. SC BUVA BOUTIQUE& PHOTO SRL nu percepe nicio taxa suplimentara pentru plata cu cardul. In cazul nerealizarii comenzii pe site, suma platita va fi returnata.

  • in sistem RAMBURS (plata la livrare) - Pretul total al coletului (continand inclusiv costul de transport si ramburs) se va achita in momentul primirii produselor.

  • in avans, prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre SC BUVA BOUTIQUE PHOTO SRL in contul RO45 INGB 0000 9999 0421 6982, deschis la ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti.

 

POLITICA DE RETUR

 

 

Clientul are dreptul de a renunta la cumparare fara penalitati sau invocarea unui motiv timp de 30 de zile calendaristice de la data primirii produselor. În acest scop este necesara o notificare scrisa pe e-mail la adresa office@buva-boutique.com.
 

Perioada de retragere expira dupa 30 de zile incepând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.  

 

Doar produsele neutilizate, cu eticheta intacta se pot returna. (conform OUG 34/2014, art. 16 lit. e.).
În cazul în care se returneaza produse utilizate, spalate sau deteriorate returul va fi refuzat.

 

Este necesar ca returnarea sa se faca în ambalajul original împreuna cu o copie a facturii de achizitie catre adresa noastra: Str. Mecet nr. 47B, sector 2, CP 024084, Bucuresti.

În cazul unui retur ce are ca motiv o nepotrivire de marime la imbracaminte, cheltuielile cu transportul returului revin în totalitate în sarcina clientului.

 

Returnarea contravalorii produselor se face în maxim 7 de zile de la data primirii returului de la client.
 

În cazul în care, prin procesarea returului, valoarea actualizata a comenzii coboara sub pragul de transport gratuit iar clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia va fi suportata de catre client.

 

Returnarea fondurilor se face dupa cum urmeaza:
a. Pentru plata cu card de debit / credit se va face reversare de plata sau transfer bancar daca a expirat perioada în care se poate face reversarea.
b. Pentru plata ramburs (la livrare) se va procesa un transfer bancar catre contul comunicat de catre client.

Nu exista comisioane percepute de la client de catre Vanzator pentru incasarea contravalorii returnarii. 

 

În cazul produselor returnate ca urmare a unor defecte de fabricație cheltuielile cu transportul vor fi suportate de catre Vanzator. 

 

Nota:

Vanzatorul îsi rezerva dreptul de a refuza livrarea unor comenzi noi catre clientii care folosesc abuziv dreptul de retur.
Refuzul de a procesa comenzi noi nu are legatura cu procesarea returnarilor curente. Acestea vor fi procesate conform politicii de retur si conform legii din România.

 

 

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

 

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramâne în proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului/Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului. Nici un mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

 

Datele personale ale Cumparatorului vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

PRELUCRAREA DATELOR CU

CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC BUVA BOUTIQUE& PHOTO SRL are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Scopul colectarii datelor este desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a facturarii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, precum si trimiterea de buletine informative (“Newsletter”).

Prin completarea datelor in formularul de creare cont si/sau finalizare comanda, Cumparatorul declara ca accepta neconditionat si este de acord ca datele completate sa fie salvate in baza de date a SC BUVA BOUTIQUE& PHOTO SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate, prelucrate si transmise de SC BUVA BOUTIQUE& PHOTO SRL catre colaboratorii sai (firme de curierat, procesatori de plati) atat in tara cat si in strainatate.

In scopul plasarii unei comenzi, sunteti obligat sa furnizati datele necesare (nume, adresa, numar de telefon, adresa de email etc), acestea fiind folosite pentru desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a facturarii acestora. Refuzul de a oferi datele necesare în vederea prelucrarii comenzii duce la imposibilitatea onorarii acesteia.

 

In situatia in care doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de SC BUVA BOUTIQUE& PHOTO SRL (www.buva-boutique.com), va rugam sa introduceti adresa Dumneavoastra de e-mail in rubrica ”ABONARE NEWSLETTER”.

 

Conform Legii nr. 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de aceasta, respectiv dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveți dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dumneavoastra personale ai de a solicita stergerea totala sau parțiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti trimite un email la adresa office@buva-boutique.com sau puteti intra oricand in contul Dumneavoastra creat pe www.buva-boutique.com pentru a corecta aceste date.

Protectia datelor personale
bottom of page